• 8d14d284
  • 86179e10
  • 6198046e

Tala Fou

Le 2017 Dealers Annual Meeting of Dynamic Sa Fa'amanuiaina!Fa'afetai!

E ui ina sa le lelei le tau ma sina timu i le aso 17 Novema,2017.ae o le auvalaaulia na o mai i le taimi ma le naunautai, e auai i la matou "fesoʻotaʻiga tekonolosi lona lima" .
Ina ua uma se taumafataga faigofie i le aoauli, sa amata aloaia loa a matou gaoioiga!Muamua lava, o le pule sili, Mr. Wu Yunzhou, faia se tautalaga faafeiloaiga, ona tuuina atu lea e le matou matagaluega o fefaatauaiga i fafo Yu Qinglong i malo se folasaga puupuu o le “34 tausaga develoIn Tesema 28, 2017, feiloai la matou kamupani le umi- fa'atali le fonotaga faaletausaga a le fa'atau!Pe tusa o le 10:30 i le taeao, na taunuu ai le ʻauvalaaulia i le sauniga e saini i totonu ma ua sauni e auai i le fono faaletausaga a o tatou tagata tufatufaina i le aoauli.

I taumafataga o le aoauli ma sina malologa, na amata aloaia ai le matou fonotaga i le 13:00, na muamua faia e le matou pule sili o Wu Yunzhou se lauga faafeiloai, sosoo ai ma le matou pule o le itu i sasae o Saina i Saute Zhang Shiliang e faamatala le faagasologa o atinae a le matou kamupani. ma fa'alauiloa oloa mo tagata uma.

Na sosoo ai ma le pito i luga o le matou fonotaga faaletausaga.O Wu Yunzhou, lo matou pule sili, o loʻo faʻasoa le ala ma musumusuga a la matou kamupani i aso ua tuanaʻi.Na faʻaalia ai foi lo matou naunau e galulue faʻatasi ma tufatufa ma manumalo faʻatasi le atinaʻe.

Na vala'aulia fo'i e le 'upega tafa'ilagi le au tufatufaina e fai ma sui o le Failautusi Aoao o le Henan Floor Association, Li Shu ma Wu Song.Ma tuuina atu le siamupini faatau faaletausaga mo Wu Song!

Ina ua maeʻa le fonotaga, na ave e malo le pasi na faʻatulagaina e le matou kamupani e asiasi i le matou fale gaosimea ma matamata i le faʻaaliga o oloa.E ui lava e le itiiti timuga, ae sa faʻamalosi pea le auvalaaulia, o le au faʻamatalaga o le vaaiga na fesoʻotaʻi ma le auvalaaulia, o le vaaiga sa matua malosi!

Toe tepa i tua, ua tatou alualu i luma i le seleselega;tulimatai atu i le lumanaʻi, matou te tulimatai atu i luma!O le pisi 2017 sa filemu i le taimi ua tuanaʻi, ma o le 2018 faʻamoemoe na oʻo mai ia i matou lemu!I lenei tausaga, ua tatou totogi, galulue malosi, ma maua le tele o le seleselega.O iinei ou te fia fai atu ai, faafetai, faafetai i a matou uo faʻatau, o lau fesoasoani faʻatasi, o le a tatou sili atu ma sili atu ma sili atu ona mamao.Matou te faʻamoemoe o le 2018, o le a faʻaauau pea ona matou faia taumafaiga faʻaauau ma toe faʻafouina le susulu.pment of dynamic".
I le taimi o le taamilosaga a le falegaosimea, na matua faʻafetaia le au malolo oa tatou masini faʻaogaina lelei ma lelei le siosiomaga fale gaosimea.O le lipoti o le "fausiaina o fola tuʻufaʻatasia" e le pule o le Matagaluega o fefaʻatauaʻiga i totonu, Liu BeiBei, na mafua ai le fiafia malosi.O vaega nei o se vaega o le tautalaga na vala'aulia, o malo ta'itasi mai a latou matata fa'apolofesa ma sa matou fa'atautaia felafolafoaiga loloto ma o le fonotaga atoa o se si'osi'omaga mafanafana!
I le faʻataʻitaʻiga o le oloa, na matou faʻaalia le seti atoa o meafaigaluega mo le faʻapipiʻiina o le fausiaina!E ui ina faatupulaia le timu, ae ua faateleina le fiafia o le auvalaaulia, ma sa matua fiafia lava tagata uma i totonu e lagona le matagofie o le masini i le tagata lava ia.


Taimi meli: Apr-19-2021