• 8d14d284
  • 86179e10
  • 6198046e

Tala Fou

Fa'amalo i Jiezhou Floor Exchange Conference Xi'an Station ma Guangzhou Station na Fa'ai'u Manuia!

Ina ia faʻaleleia le tulaga lautele o le fausiaina o fale gaosi oloa a Saina ma fesoasoani i le fola o le fale e faʻatautaia le tekinolosi faufale o mea fola eseese, na galulue faʻatasi le Jiezhou Construction Machinery ma Xiʻan Shengxiong, Shanghai Taifeng, Zhejiang Land Internet of Things, ma Guangdong Guteyi New Materials. Co., Ltd. Sa faia fonotaga fa'aa'oa'oga ma fefa'asoa'iga i Xi'an ma Guangzhou talu ai nei.

O le Koneferenisi o Aoaoga ma Fetufaaiga a Jiezhou na faia i Xi'an.O le autu o le fonotaga o le "Training + Communication + Practical Operation".Na masani ona faʻafeiloaʻi le fanua o le fausiaina o fola.Jiezhou Construction Machinery Co., Ltd. e mafai ona tu'ufa'atasia meafaigaluega fau fale ma ituaiga eseese o fola epoxy.O le faʻatinoga ma le faʻaogaina o le fola, faʻaofuofu fola, faʻamalo e le maseesee, fola faʻapipiʻi polyurethane faʻavae vai, faiga puipui, faʻapipiʻi ata vali tioata malosi.

I le nofoaga o fa'ata'ita'iga o oloa, na lagona e tagata uma le matagofie o a tatou masini, ma e le mafai ona taofia le fa'agaioia na'o latou!

O le nofoaga o le Guangzhou o le fonotaga faafesuiai ua fuafuaina mo Me 8. O le fonotaga faafesuiaiga aʻoaʻoga e faʻamoemoe e faʻaleleia le tulaga o le malamalama o fomaʻi i faʻamatalaga o le fola o le atunuʻu ma atlases, tulaga o le fola, ma aʻoaʻoga i luga o le faufale maualuga (e pei o le epoxy, inorganic). olo).Ma'a, sima e le'i fa'amamafaina, ma isi) ma fa'alavalava fola fa'afitauli ma fofo.

Ina ua mae'a le saunoaga fa'afeiloa'i a le fa'atonu, le Pule Sili o Yin Qiuhua, na manumalo ai le autu o le saunoaga a le matou pule "Development Trends in Floor Construction".O le faʻamatalaga o le "Laser Leveler Application Technology" na faʻatagaina kamupani faufale na na o le taulaʻi atu i le faʻapipiʻiina o luga e iloa ai le fausiaina o Sima e leʻi faigata tele muamua, ma o le fiafia i le fausiaina faʻatasi ua faʻamalosia.

I le fa'atinoga o le aoauli, o le tele o mea faigaluega faufale a Jiezhou na tu'u ai se lagona loloto i tagata fa'atau!I le afiafi o le taumafataga o le faafetai, na tuuina atu ai foi e le faalapotopotoga le tusipasi o le “Floor Construction Worker Certificate” ua mae‘a aoaoga mo i latou na auai i aoaoga.

O aʻoaʻoga ma fefaʻasoaʻiga gaioiga i Shanghai, Xiʻan ma Guangzhou o loʻo faʻaauau pea, ma o matou gaioiga na faʻafetaia tele e tagata faʻatau.O le a faʻaauau pea ona matou galulue malosi, faʻamalosi i le taulai atu i le tulaga lelei, faʻamalosia le atinaʻeina o oloa sili atu, ma fatuina le sili atu le taua mo tagata faʻatau ma sosaiete!


Taimi meli: Apr-09-2021